Започнува постапка за брзо решавање на предметите за легализација

На денешната седница на Советот на Општина Охрид како дел од дневниот ред беа повеќе од 100 предмети за легализација. – Започнуваме постапка заедно со опозицијата за брзо решавање на предметите за легализација. На денешната седница на Советот на Општина Охрид како дел од дневниот ред се над 100 предмети за легализација. Процесот за брзо решавање на предметите за легализација почнува со […]

Повеќе