Мерко се поднови со четири автомобили, од кои еден е луксузна лимузина од 66.700 евра

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, ќе се поднови со четири нови автомобили, од кои и една луксузна лимузина. Вкупната вредност на набавката е 114.000 евра, иако општината за оваа набавка планираше да потроши 100.000 евра, објави Фокус. Договорот за набавката на лимузините бил склучен на 28 ноември, а денеска беше објавена на сајтот на Бирото […]

Повеќе