(ФОТО) Лицата со хендикеп повторно излажани од локалната власт во Охрид

Додека власта на Зоран Заев на секој чекор ја довикува Европа, уверувајќи го народот дека го води кон истата таа Европа, самата власт се однесува недопирливо и над сите граѓани, велат од комисијата за локална самоуправа на ВМРО-ДПМНЕ. – Го потсетуваме послушникот на Зоран Заев во Охрид – градоначалникот Константин Георгиески дека со планот за […]

Повеќе