(ФОТО) Поддршка од Марјан Ристески за Пецаков

Поддршката за Кирил Пецаков за градоначалник на Охрид од ден на ден е се поголема. Така, тој денеска поддршка доби и од еден од најуспешните градоначалници во Македонија, поранешниот градоначалник на Прилеп, Марјан Ристески. _________________________________________ Please follow and like us:

Повеќе