Неверојатни научни медицински откритија во 2021 година, ниту едно не е поврзано со коронавирусот

Изминатата година беше полна со научни откритија, дури и ако се исклучат сите оние поврзани со коронавирусот, јави агенцијата Хина. Во 2021 година, научниците направија голем напредок во лекувањето на многу болести, а некои од нивните откритија се револуционерни. Следуваат шесте најинтересни научни откритија. Медицински психоделици Во последните години, лековите со психоделични ефекти дадоа ветувачки […]

Повеќе