Плусинфо: Зоран Вељаноски од Охрид е добитник на автомобилот од наградната игра на Стопанска банка а.д. Битола

Наградите од наградната игра на Стопанска банка а.д. Битола „Вреди да се штеди“ беа доделени денеска во централата во Битола, пишува Плусинфо. Среќниот добитник на автомобилот, е Зоран Вељаноски од Охрид и новиот Citroen C1 заминува таму. Целиот текст прочитајте го ТУКА Please follow and like us:

Повеќе