ВМРО-ДПМНЕ во соработка со (НДИ) во Струга организира дводневен настан чија цел е градење на нови политики и обука на раководството

ВМРО-ДПМНЕ во соработка со Националниот демократски институт (НДИ) организира дводневен настан чија цел е градење на нови политики и обука на раководството и пратеничката група на партијата. Настанот почнува денеска во Струга, а ќе го отвори и на учесниците ќе им се обрати претседателот на ВМРО-ДПМНЕ др. Христијан Мицкоски, Крис Хеншоу, Директор на НДИ Македонија […]

Повеќе