Смени име ама ни датум доби ни Нобелова награда

Годинашен добитник на Нобеловата награда за мир е премиерот на Етиопија, Абиј Ахмет, одличје за кое беа номинирани премиерот Зоран Заев и доскорешниот грчки премиер Алексис Ципрас. Голема политичка помпа беше направена во Република Македонија и во Грција со номинациите на Заев и Ципрас за Нобелова награда за мир за 2019 година поради Договорот од […]

Повеќе