(фото)СДСМ како опозиција ветуваше отчетност и транспарентност, СДСМ како власт одбива да одговори на поставени прашања

Пред само две години во предизборниот „План за живот“, СДСМ ветуваше отчетно и транспарентно работење, ветуваше дека општините ќе бидат услужни и отворени и дека граѓаните полесно ќе имаат увид како се трошат нивните пари. Денес после две години, општина Охрид и дел од јавните претпријатија одбиваат да одговорат на неколку наједноставни прашања кои редакцијата […]

Повеќе