Младите од УМС во посета на пазарот и охридските пазарџии

Младите од УМС во посета на пазарот и охридските пазарџии. –Секогаш меѓу народот, очи в очи ни изразија задоволство што сме ги посетиле и посветиле мало внимание. Пазарџиите мора да бидат задоволни, истакнаа од УМС ВМРО ДПМНЕ Охрид. ОХРИД 24 Please follow and like us:

Повеќе