Милошевски: Пазарџиите мора да бидат задоволни, а наша одговорност е да обезбедиме подобри услови за работа и егзистенција

Пазарџиите мора да бидат задоволни, а наша одговорност е да обезбедиме подобри услови за работа и егзистенција. Младите со посетата уште еднаш докажаа дека се подготвени со сите сили да помогнат во идејата за поубав Охрид, ова преку свој Фејсбук статус им го порача на Охриѓани кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Митре Милошевски. […]

Повеќе

Младите од УМС во посета на пазарот и охридските пазарџии

Младите од УМС во посета на пазарот и охридските пазарџии. –Секогаш меѓу народот, очи в очи ни изразија задоволство што сме ги посетиле и посветиле мало внимание. Пазарџиите мора да бидат задоволни, истакнаа од УМС ВМРО ДПМНЕ Охрид. ОХРИД 24 Please follow and like us:

Повеќе

Нема договор со Владата, пазарџиите ќе организираат генерален штрајк

Владата не даде зелено светло за спорниот предлог-закон за престанување на важење на Законот за зелени пазари со образложение дека веќе е донесена одлука со која треба да го пролонгира рокот за стапување во сила на законот за јануари наредната 2020 година.  Пазарџиите уште еднаш се заканија ако не се прифати нивното барање за укинување на […]

Повеќе