СКАНДАЛ:Во „Водовод“ Охрид лица со средно образование блиски до СДСМ земале поголеми плати од вработени со високо образование

Партиски послушници на СДСМ вработени во ЈП „Водовод“ иако со средно образование земале поголеми плати од лица со високо образование. Ова го обелодени координаторот на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во советот на Охрид, Кирил Пецаков. -Во Македонија има закон за бодот и се знае со кое образование колку бодови може да имате. Во „Водовод“ има […]

Повеќе