СЈО заминува во историјата

СЈО конечно заминува во историја. ГМО направијата, создадена за да ги испита криминалите во Заевите „бомби“, која во меѓувреме стана гола алатка на СДСМ во разнебитувањето на Македонија и клучен играч во промената на името на државата, го тера својот последен работен ден. Што направи СЈО во изминатите години на постоење? Потроши десетици милиони евра, […]

Повеќе