(ВИДЕО)Тито Петковски ја кажа вистината: Кај Македонците води Силјановска Давкова

Тито Петковски во своето гостување на ТВ21 посочи дека кај Македонците води Силјановска Давкова. -На домашен терен фаворит може да биде Силјановска, говорам кај македонскиот електорат, но голем хендикеп е, да речеме, оддалеченост од албанскиот електорат, рече тој. За Пендаровски посочи дека има поддршка од албанските избирачи. ОХРИД 24 Please follow and like us:

Повеќе