Додека македонските доктори немаат маски за заштита, Шекеринска за 4 дена за ручеци и патувања потрошила над 1 милион и 300 илјади денари

Додека речиси секој во државата се обидува да придонеси за надминување на ситуацијата со корона вирусот, владата е фатена во нов скандал. И покрај тоа што има забрана за патување во странство, во екот на пандемијата со корона вирус, во перидот од 17-20 март оваа година, Шекеринска преку Министерството за одбрана потрошила 1 милион и […]

Повеќе