(фото) УМС ВМРО-ДПМНЕ го потсети Георгиески на катастрофалната состојба со дупките на улиците во Охрид

УМС ВМРО-ДПМНЕ Охрид денеска спроведе нова акција со која го потсетија в.д. градоначалникот Константин Георгиески на катастрофалната состојба со дупките на улиците во градот, бидејќи не ги забележува и не реагира додека оди во обиколка на градежните активности во градот. ОХРИД 24 Please follow and like us:

Повеќе

(фото)Кратери во асфалтот на улицата Ванчо Николески во центарот на Охрид

Улицата Ванчо Николески, во центарот на Охрид во очајна состојба. Распукан асфалт и дупки на секој чекор. Иако се наоѓа на само неколку чекори од главното шеталиште на охриѓани и туристите оваа улица како да е заборавена од локалната власт и в.д. Градоначалникот Георгиески. Дупките се толку големи што не само што ги оштетуваат возилата, […]

Повеќе