(ВИДЕО) Жители на „15 Корпус“ реагираат на нестручна реконструкција на улицата, од надзорот потврдуваат дека има пропусти

Граѓани на „15 Корпус“ испратија видео до редакцијата на ОХРИД 24 преку кое реагираат на на начинот на кој се врши реконструкцијата на улицата. Тие сметаат дека реконструкцијата се спроведува нестручно, со што понатака ќе се јават дополнителни проблеми. Според нив рововите не се затрупуваат соодветно, а има проблем и со поставувањето на цевките. ОХРИД […]

Повеќе