УМС ВМРО-ДПМНЕ – СДММ: Има разлика

Подмладоците на двете партии, ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, денеска на градскиот плоштад во Охрид имаа свои активности. Но она што може да се види од сликата е дека има разлика. На штандот од УМС ВМРО-ДПМНЕ Охрид имаше голем број млади охриѓани, а присутен беше и кандидатот за градоначалник Митре Милошевски. Од друга страна на штандот од […]

Повеќе

Младите од УМС во посета на пазарот и охридските пазарџии

Младите од УМС во посета на пазарот и охридските пазарџии. –Секогаш меѓу народот, очи в очи ни изразија задоволство што сме ги посетиле и посветиле мало внимание. Пазарџиите мора да бидат задоволни, истакнаа од УМС ВМРО ДПМНЕ Охрид. ОХРИД 24 Please follow and like us:

Повеќе

Младите цврсто и јасно застануваат зад Д-р Митре Милошевски за градоначалник на Охрид и проф. д-р Гордана Силјановска-Давкова за претседателка на Македонија

УМС Охрид меѓу охриѓани кои со задоволство го поздравуваат нашето внимание. По Кејот, Плоштадот, Чаршијата, програмата „За убав град“ стигна до секого и вреди да се прочита. Старата чаршија беше местото да испиеме турски чај сите заедно после денешната активност. Младите цврсто и јасно застануваат зад Д-р Митре Милошевски за градоначалник на Охрид и проф. […]

Повеќе