Заедно за Јана: Уште само еден ден до хуманитарниот концерт

Уште само еден ден до хуманитарниот концерт за Јана Арсовска во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид на кој ќе настапат Камелеон, Четкар, Ѓоко Таневски и Фолтин. Картите се продаваат по цена од 300 денари. Сите собрани средства ќе одат на сметката на Јана која благодарение на хуманите луѓе, ближи кон 80 илјади собрани […]

Повеќе