Голем број охриѓани ја покажаа својата хуманост донирајќи на денешниот хуманитарен настан за помош на Јана

Голем број охриѓани ја покажаа својата хуманост донирајќи во собирните каси на Црвен крст Охрид, на денешниот хуманитарен настан за помош на Јана кој во организација на Црвен крст Охрид и Oriflame се одржа на Градскиот плоштад „Св.Климент Охридски“. За возврат, дел од нив од тимот на Oriflame добија тестирање и целосна, професионална анализа на […]

Повеќе