Здравствен дом Охрид со објаснување за денешните гужви на вакциналниот пункт во модуларната болница

Денеска започна вакцинација во модуларната болница во Охрид. На првиот ден сликата беше хаос и нервозни граѓани, поради долгото чекање за вакцинација. Прашавме во Здравствен дом Охрид која е причината за долгото чекање, а оттаму ни одговорија: “Чекањето настана од причини што голем дел од лицата кои беа закажани за ревакцинација во саботата на 17.07.2021 […]

Повеќе