(ФОТО) ОК ВМРО-ДПМНЕ Охрид положи свежо цвеќе пред спомен обележјата во паркот по повод 7-ми Ноември денот на ослободувањето на Охрид

Делегација на ОК ВМРО-ДПМНЕ Охрид предводена од претседателот Сашо Донев, денеска положи свежо цвеќе пред спомен обележјата во градскиот парк, по повод 7-ми Ноември денот на ослободувањето на градот. Воедно од општинскиот комитет упатија и честитка по повод празникот во која се вели: „7 Ноември е еден од најсветлите историски датуми за нашиот Охрид кога […]

Повеќе