ЧОВЕКУ! СО МАКЕДОНИЈА СИ СÉ, БЕЗ МАКЕДОНИЈА СИ НИШТО!

Постои линија зад која трпението престанува да биде врлина. Денес, ако седнам да пишувам и ги набројувам причините што ја пречекориле линијата, заради која трпението престана да постои, најверојатно ќе го соборам светскиот рекорд во должина на една колумна. Ќе биде тоа за ГИНИСОВ РЕКОРД и сигурно подолга од двата романи на Лав Толстој, Војна […]

Повеќе