Честитка на градоначалникот Пецаков по повод Националниот ден на Власите

Градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков упати честитка до припадниците на влашката етничка заедница по повод 23 Мај, Националниот ден на Власите.  –Во мое лично име и во името на Општина Охрид упатувам срдечни честитки по повод Националниот ден на Власите со најискрени желби за личен просперитет и многу успеси.  Влашката заедница е значаен дел од етничкиот […]

Повеќе

Честитка на градоначалникот Пецаков за Националниот ден на Власите

Градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков  упати честитка до припадниците на влашката етничка заедница  по повод 23 Мај, Националниот празник на Власите –Почитувани сограѓани, припадници на влашката етничка заедница ми претставува особена чест да ви го честитам Националниот ден на Власите  со желба за добро здравје, љубов и среќа во Вашите семејства. Придонесот на влашката заедница во Република […]

Повеќе