Професионалната новинарка Лионела стана портпаролка на СДСМ Охрид

Професионалната новинарка Лионела Јаковлева, која долги години беше заштитно лице на една локална ТВ станица, стана портпаролка на ОО СДСМ Охрид. До вчера дотерана ги претставуваше медиумите во општина Охрид, денес ангажирана од СДСМ да држи прес. До кое ниво дојде СДСМ Охрид, да нема кој да одржи прес-конференција за промашена тема. На крај може […]

Повеќе