ЕКСКЛУЗИВНО: Поранешниот градоначалник Александар Петрески назначен за претседател на Управен одбор на ЈПДП

Ново кадровско решение на СДСМ Охрид. Поранешниот градоначалник на Охрид, Александар Петрески, е назначен за претседател на Управниот одбор на Јавното претпријатие за државни патишта, ексклузивно дознава ОХРИД 24. Информацијата во телефонски разговор ни ја потврди и Петрески кој рече дека на функцијата бил назначен пред една недела. Петрески беше градоначалник на Охрид во два […]

Повеќе