Извинување, демант, повлекување

Охрид

На ден 25.01.2021 година, на порталот ohrid24.mk, објавен е прилог со наслов: „Директорот на ЈП „Водовод“ Охрид, повикува на смрт на електрична столица на политички неистомисленици“.

Притоа е наведено дека ваквиот напис е согласно коментар(објава) на социјалната мрежа Фејсбук, од страна на директорот на ЈП „Водовод“ Охрид.

Се извинуваме на директорот на ЈП „Водовод“ Охрид, Светозар Стефановиќ, го демантираме и повлекуваме овој напис и истото го правиме на начин што ќе биде објавено на сервисот ohrid24.mk и Фејсбук страницата.

Please follow and like us: