Пецаков: Извршена е комплетна реконструкција на тоалетите во централниот објект на ООУ “Братство-Единство”

Охрид

Извршена е комплетна реконструкција на тоалетите во централниот објект на ООУ “Братство-Единство”, објави градоначалникот Кирил Пецаков, на својата официјална фејсбук страница.

Инвестицијата е во вредност од 1.387.392 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

Продолжуваме посветено да работиме за подобрување на условите за учениците во основните и средните училишта, напиша градоначалникот Пецаков.

Please follow and like us: