Ново детско игралиште во склоп на ОУ “Св. Климент Охридски”

Охрид

Комплетно завршено уште едно детско игралиште. Новото детско игралиште е во склоп на ОУ “Св. Климент Охридски”. Опремено е со детски реквизити соодветни за повеќе возрасти и постсвена е специјализирана гумирана подлога.

Со ова детско игралиште и повеќенаменското кое пред нецела година комплетно го реконструиравме се овозможи овој дел од градот да добие содржина за сите возрасти, истакна градоначалникот Кирил Пецаков.

Please follow and like us: