Игор Смилески нов началник на СВР Охрид

Охрид

Со решение на новиот министер за внатрешни работи во техничката влада Панче Тошковски, за нов началник на СВР Охрид е назначен Игор Смилески.

Тој извршувал повеќе функции во СВР  Охрид, меѓу кои началник на криминалистичката полиција, а последниот негов ангажман бил инспектор за компјутерски криминал.

Please follow and like us:
Tagged