(ФОТО) Опожарено службено возило од Шумската полиција Охрид

Охрид

Денеска, во раните утрински часови, беше опожарено службено возило од Шумската полиција Охрид.

Од страна на СВР Охрид се преземаат активности за откривање на сторителите.

Please follow and like us:
Tagged