Тошковски: Македонија заслужува многу повеќе од “како досега”

Македонија

Македонија заслужува многу повеќе од „како досега“, вели министерот за внатрешни работи Панче Тошковски, споделувајќи снимки од хаосот во кој претходното раководство ги остави граѓаните во борбата по неопходните лични документи со новото име.

Please follow and like us:
Tagged