Охриѓанецот Леонид Тодороски дел од македонскиот тим на годинешното издание на Балканската Олимпијада

Охрид

Охриѓанецот Леонид Тодороски ќе биде дел од македонскиот тим на годинешната Балканска олимпијада по математика.

Покрај Леонид, во екипата се и Дамјан Давков, Алексиј Тасиќ, Јан Стојановски, Никола Цветаноски и Емилија Николовска.

Please follow and like us: