Арнаудов бара апанажа до пензионирање, Мукоски 12 месеци

Апанажа до пензионирање, односно 1 година и 3 месеци, бара Љубен Арнаудов, додека Крсто Мукоски кој седеше во собранието два мандати, бара апанажа 12 месеци, дознава А1он. Арнаудов и Мукоски се поранешни пратеници на ВМРО-ДПМНЕ, кои откако гласаа за промена на името на Република Македонија беа исклучени од партијата и формираа независна пратеничка група. Please […]

Повеќе