Жаклина и Лазе побараа апанажа, ќе седат дома и ќе земаат плата од државата

Охрид

29 пратеници од минатиот состав бараат апанажа, да седат дома и да земаат плата од државата.

Најголемиот дел се од сега опозициската СДСМ, па од ДУИ.

Во продолжение погледнете го списокот за кои пратеници станува збор.

Please follow and like us:
Tagged