(ВИДЕО) Општина Охрид ја лажеше јавноста дека ги реновирала детските игралишта

Општина Охрид вчера преку допис до медиумите реагираше на прес конференцијата на претседателот на УМС ВМРО-ДПМНЕ Охрид, Александар Здравески, а која се однесуваше на детските игралишта во Охрид кои се заборавени од локалната власт. Во дописот беа испратени и фотографии кои покажуваа дека општината се грижи за детските игралишта. Но, како што велат на лагата […]

Повеќе

Детските игралишта се распаѓаат

Детското игралиште кај каналот Студенчишта во Охрид се распаѓа, а реквизитите не се безбедни за децата. Истото се случува и со игралиштето во паркот кај споминикот „Св Кирил и Методиј“ каде што реквизитите се во лоша состојба. Низ целиот град состојбата со детските игралишта е катастрофална. ОХРИД 24 Please follow and like us:

Повеќе