(ФОТО) Изградба на детски игралишта во Елшани, Рача и на улицата „Карпош Војвода“

Охрид

Активностите за изградба на детски и повеќенаменски игралишта на територијата на Општина Охрид продолжуваат.

Во моментов завршува првата фаза од изградбата на игралишта на три нови локации и тоа во Елшани, Рача и на улицата „Карпош Војвода“.

После целосната изградба на овие игралишта активностите продолжуваат на други предвидени локации низ градот, објави градоначалникот Кирил Пецаков на својата официјална фејсбук страница.

Please follow and like us:
Tagged