Изјава на Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ:

Македонија

Оваа година да имаме повеќе успеси како граѓани на Република Македонија

Мицкоски за Водици во Охрид

Изјава на Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ:Оваа година да имаме повеќе успеси како граѓани на Република Македонија

Posted by ОХРИД 24 on Saturday, January 19, 2019
Please follow and like us: