Се затвора за моторен сообраќај улицата „Кеј Македонија“

Охрид

Се известуваат сите учесници во сообраќајот, дека, од ден 1.6.2023 година (четврток), се затвора за моторен сообраќај улицата „Кеј Македонија“ – потег од кружната крстосница со улица „Македонски Просветители“, до крстосницата со улица „Ванчо Николески“.

Please follow and like us: