Патниот правец Охрид – Ресен, преку Галичица, затворен за сообраќај за сите видови на возила

Охрид

Од 15.11.2023 година, патниот правец Охрид – Ресен, преку националниот парк Галичица, ќе биде затворен за сообраќај за сите видови на возила.

На самото место поставена е соодветна сообраќајна сигнализација.

Овој времен режим ќе трае се до 01.04.2024 година.

Please follow and like us: