(ФОТО) Комплетно реконструирано детското игралиште на улицата „Карпош Војвода“ во Охрид

Охрид

Заврши уште една комплетна реконструкција на детско игралиште.

Детското игралиште на улицата „Карпош Војвода“ доби нови реквизити и соодветна гумирана подлога. Од денеска најмладите ќе може да се рекреираат и на ова детско игралиште.

Активностите се во рамки на проектот за реконструкција и изградба на детски и повќенаменски спортски игралишта на територија на Општина Охрид, објави градоначалникот Кирил Пецаков на својата официјална фејсбук страница.

Please follow and like us: