ВМРО-ДПМНЕ Охрид: Среќни Новогодишни и Божикни празници

Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите граѓани им посакува најубави празнични денови и Среќна Нова 2024 година.

Во Новата 2024 година да триумфираат здравјето, љубовта, работата и среќата.

Новата година да биде година во која има да го продолжиме патот на работа и труд за Охрид, но и во која има да создадеме иднина за секој во Македонија да се чувствува подобро затоа што имаме сила за големи промени и успеси.

Нека добрината и светоста на животот бидат водилка за сите во Охрид и Република Македонија, но и надвор од нив.

Ви посакуваме многу среќа, љубов и здравје.

Среќна Нова 2024 година!

Среќни Новогодишни и Божикни празници, се вели во честитката на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид.

Please follow and like us:
Tagged