(ВИДЕО) Владиниот портпарол пред 5 години излажа за личните документи, казната пристигна

Македонија

Еве како портпаролот на Владата, Миле Бошњаковски, пред 5 години не’ излажа за промена на личните документи

Но, се чини, казната за лагата веднаш пристигна.

Please follow and like us: