(ВИДЕО) Пролетните бои на Охрид и Охридското Езеро

Охрид

Прекрасна видеографија на која се прикажани убавините на Охрид направена од Гоце Дојчиноски и Валентин Цветаноски.

Погледнете го видеото и уживајте во убавините на Охрид.

Please follow and like us: