ВМРО-ДПМНЕ Охрид: Проектот мрежа на СДС Охрид со непотизам, партизација и кронизам (дел 1)

Охрид

Единствено што знае СДС е за непотизам, партизација, кронизам, а Охрид е типичен пример за тоа. Наместо борба со корупцијата со СДС имаме протекционизам и клиентелизам.

Проектот мрежа за партизација и кронизам се докажува во Охрид каде што главен вработувач е Миле Зечевиќ, генерален секретар на СДС, а главна на охридската филијала на СДС е неговата роднина, Кристина Крлеска-Деспотоска.

Нека се одважат од СДС Охрид и да се појави во јавност Крлеска за оваа афера, а на да молчи и се крие од охриѓани кои чекаат одговор!

Никогаш не било полошо, време е да ги поразиме, време е наместо хаосот да завладее ред!

Please follow and like us:
Tagged