Доктор Горан Маркоски доби благодарница од Македонското лекарско друштво за успешно работење

Охрид

Доктор Горан Маркоски доби благодарница од Македонското лекарско друштво за успешно работење и активно учество во извршувањето на целите и задачите на друштвото.

Признанието за успешноста е секогаш најскапоцено кога доаѓа од својата фела. Благодарност до МЛД за оваа благодарница која ги заокружува моите 5 години работа како специјалист Гинеколог-акушер и која ќе биде мотив за уште поголеми признанија, стручен ангажман и задоволни пациентки, напиша Маркоски на фејсбук.

Please follow and like us: