Донев: Новата влада на ВМРО ДПМНЕ искрено ќе се посвети на развојот на Македонија, на Охрид

Охрид

Од тука, од нашиот убав, свет, непокорен и победнички Охрид, ве уверувам дека новата влада на ВМРО ДПМНЕ искрено ќе се посвети на развојот на Македонија, на Охрид.

Владата на ВМРО – ДПМНЕ отсекогаш била и ќе биде влада која искрено го поддржува Охрид и која ќе ги реализира капиталните инвестиции, кои им беа ветени на охриѓани изминатите триесет години.

Одлика на ВМРО –ДПМНЕ е да работи во секој град, во секое село и населено место.

Промените се во твои раце, за Македонија повторно твоја, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Охрид и кандидат за пратеник, Сашо Донев, синоќа од митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид.

Please follow and like us:
Tagged