Традиционален Велигденски фудбалски натпревар помеѓу “Стари” и “Млади” во Велгошти

Охрид

По повод големиот христијански празник, Воскресение Христово – Велигден, МК на ВМРО-ДПМНЕ Велгошти организира фудбалски натпревар помеѓу “Стари” и “Млади”.

Натпреварот започнува во 11:00 часот во понеделник, 06.05.2024 година (втор ден Велигден) на фудбалското игралиште “Тодор Александров” во с.Велгошти.

Организаторите упатуваат покана до сите “млади” и “стари” да учествуваат на натпреварот.

Please follow and like us: