Во тек е пријавувањето за традиционалниот турнир во мал фудбал „Велгошти 2024“

Охрид Спорт

Во тек е пријавувањето на екипи на традиционалниот 19-ти турнир во мал фудбал “ВЕЛГОШТИ 2024”

I место – 130.000ден

Котизација за учество: 3000ден

Пријавување до 14.07.2024

Ждребката ќе се одржи во Домот на култура во с.Велгошти во 19:30ч. на 14.07.2024.

Пријавување на екипи на тел: 078288561 – Климе

Жиро сметка: 250-0003008837-32 Шпаркасе банка

ВЕ МОЛИМЕ ДА ГО ЗАПАЗИТЕ РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ВО СПРОТИВНО ПО ИЗМИНАТИОТ РОК НЕМА ДА ВРШИМЕ ПРИЈАВУВАЊ

Поддржано од Општина Охрид и Градоначалник Кирил Пецаков

Please follow and like us: