Мицкоски со икона го даруваше фаќачот на крстот

Охрид

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски за Водици меѓу православните верници во Охрид, со икона го даруваше Иван Лотески, фаќачот на светиот крст.

Please follow and like us: